top of page

Projecten "delen ver weg"

De toekomstige horeca-opbrengsten van Deelcafé De Overbuurman komen 100% ten goede aan projecten van dorpsgenoten wereldwijd. Met de winst van elke kop thee, overheerlijke latte of verse koek draagt u dus direct bij aan deze projecten!

Regelmatig willen we de opbrengst feestelijk overhandigen aan een initiatief van een dorpsgenoot "ver weg", die betrokken is bij een project waarbij de focus ook telkens op het welzijn van de ander ligt.

Naast het financieel ondersteunen proberen we door middel van informatieverstrekking en presentaties en/of films ook een platform te bieden waarmee de projecten aan bekendheid kunnen winnen. Zodoende willen we contacten en links leggen met projecten wereldwijd. Om betrokken te zijn, te delen in tijd en aandacht op afstand, maar ook zeker niet in de laatste plaats om juist dorpsgenoten die op zoek zijn naar meer invulling de opties te kunnen tonen en te inspireren

Bent u zelf betrokken bij een project, of kent u mensen die beslist eens onder onze aandacht zouden moeten komen? Kom gerust langs of neem contact met ons op via de website!


Hieronder vindt u een overzicht van de projecten die tot op heden een bijdrage hebben ontvangen van Deelcafé De Overbuurman en klik op de afbeeldingen voor meer informatie.

Tot nog toe totaal gedoneerd : € 1600,-

Socials vierkant minder info_edited.jpg

Kerstwandeling 2022

17 december 2022

Tijdens de kerstwandeling van 2022

konden we € 300,- aan winst en sponsoring delen aan:

 

  • Prinses Maxima Centrum

  • Voedselbank

  • Brazos Abiertos in Peru

  • World Servants Actiegroep Brandwijk

Totaal: 

€ 300,-

FB_IMG_1569080057158.jpg

Kinderhulp Oekraïne

21 september 2019

Tijdens de rommelmarkt van de stichting Kinderhulp Oekraine heeft De Overbuurman de catering aan de medewerkers verzorgd en koffie met lekker gebak van onze bakkers verkocht voor het goede doel.

Bijdrage in natura en 

€ 250,-

actie World Servants.jpg

World Servants 2022

Mei 2022

De Overbuurman maakt weer gebruik van klussendienst van de World Servants Actiegroep Brandwijk. Voor de mailing van de actie #GoedeBuur vulden ze 2500 enveloppen.

Bedrag:

€ 200,-

geld.jpg

Jouw project?

??

Ben jij zelf betrokken bij een project, of ken je mensen die beslist eens onder onze aandacht zouden moeten komen? Kom gerust langs of neem contact met ons.

Van:

€ ??

2020-10-03 (1).png

World Servants 2021

Mei 2019 - December 2020

De Overbuurman doet mee aan de klussenactie van de World Servants Actiegroep Brandwijk. Zij houden het deelcafé en andere ruimten wekelijks schoon en werkten mee aan een mailing.

Totaal:

€ 850,-

bottom of page