Projecten "delen ver weg"

De toekomstige horeca-opbrengsten van Deelcafé De Overbuurman komen 100% ten goede aan projecten van dorpsgenoten wereldwijd. Met de winst van elke kop thee, overheerlijke latte of verse koek draagt u dus direct bij aan deze projecten!

Regelmatig willen we de opbrengst feestelijk overhandigen aan een initiatief van een dorpsgenoot "ver weg", die betrokken is bij een project waarbij de focus ook telkens op het welzijn van de ander ligt.

Naast het financieel ondersteunen proberen we door middel van informatieverstrekking en presentaties en/of films ook een platform te bieden waarmee de projecten aan bekendheid kunnen winnen. Zodoende willen we contacten en links leggen met projecten wereldwijd. Om betrokken te zijn, te delen in tijd en aandacht op afstand, maar ook zeker niet in de laatste plaats om juist dorpsgenoten die op zoek zijn naar meer invulling de opties te kunnen tonen en te inspireren

Bent u zelf betrokken bij een project, of kent u mensen die beslist eens onder onze aandacht zouden moeten komen? Kom gerust langs of neem contact met ons op via de website!


Hieronder vindt u een overzicht van de projecten die tot op heden een bijdrage hebben ontvangen van Deelcafé De Overbuurman en klik op de links voor meer informatie.

Tot nog toe totaal gedoneerd : € 0,-

Deelcafé De Overbuurman

Openingstijden (vanaf 11 september 2020)

Kerkweg 10

2974LH Brandwijk

Tel: 
0184-785572 (tijdens openingstijden)
Mail : info@deelcafedeoverbuurman.nl

Volg het laatste nieuws op Facebook :

Dinsdag : 14:00 - 17:00

Donderdag : 9:00 - 12.00

Vrijdag : 14:00 - 17.00

(Dit zijn de eerste dagdelen, we gaan snel bekijken wanneer we nog meer open gaan)

  • Facebook - White Circle

Informatie

Relaties