Over ons

Deelcafe De Overbuurman
Kerkweg 10

Brandwijk

Tel:
Mail : info@deelcafedeoverbuurman.nl

Volg het laatste nieuws op Facebook :

Toekomstige Openingstijden

Maandag : 13:00 - 17:00
Dinsdag : 09:00 - 17:00

Woensdag : 13:00 - 17:00

Donderdag : 09:00 - 17:00

Vrijdag : 09:00 - 20:30


 

Informatie

Relaties

© 2019 Voorwaarts & De Warme Deken

NIEUWS

Kennismaking "Dorpsgenoten" 17 juli 2019!

June 27, 2019

Heb je interesse om dorpsgenoot te worden bij de Overbuurman, kom dan op 17 juli 2019 om 20.00 uur kennismaken. Als dorpsgenoot werk je vrijwillig mee aan de missie van de Overbuurman om 'een goede buur' te zijn, bijvoorbeeld als Barista, Gastvrouw of Koekenbakker. 

We drinken koffie (of thee), vertellen hoe dit initiatief ontstaan is, delen onze missie, horen van een collega deelcafe en bespreken de vacatures. Heb je interesse of ben je gewoon benieuwd, je bent van harte welkom.

Tot ziens op 17 juli bij De Overbuurman!

Binnenkort verder "Denken" met enthousiaste dorpsgenoten

July 04, 2019

Op 17 mei is verenigingsgebouw De Overstap geopend, het dorp heeft kennis gemaakt met de Overbuurman....  We waren verrast door de enorme enthousiaste reacties. Zoveel dorpsgenoten (zelfs de burgemeester) willen koekenbakken, meedenken over de inrichting, meedoen als gastvrouw, gastheer, geweldig. Binnenkort willen we graag verder denken met dorpsgenoten die mee willen doen! U hoort ervan.

Gezellige opening De Overstap

May 16, 2019

17 mei werd verenigingsgebouw De Overstap geopend. Wat een gezelligheid, zoveel mensen, zoveel clubs en activiteiten. De Overbuurman is enthousiast ontvangen. We gaan snel verder denken.

De Overbuurman komt naar Brandwijk!

May 13, 2019

>> Introductie - wat gaan we precies doen?

 

De Overbuurman is een gloednieuw en 100% non-profit koffiehuis in Brandwijk. Vanaf september 2019 maken we met een enthousiast team van vrijwillige 'dorpsgenoten' de hele week heerlijke koffiespecialiteiten, thee-specials en dagverse baksels.

 

Er zijn tijdens reguliere openingstijden ook een aantal vaste wekelijkse activiteiten, waar ieder die interesse heeft bij aan kan schuiven. Van 'breien met de buurvrouwen', mamacafé, huiswerkcafé en 'De Overbuurman Unplugged' tot 'multi-culti-crea-ochtend' en spelletjesavond.

 

>> Missie - waarom doen we wat we doen?

De ultieme drijfveer van De Overbuurman is de wens om 'een goede buur' te zijn voor mensen dichtbij en ver weg. En hoe wordt je een goede buur? Volgens ons is dat - in theorie - vrij eenvoudig: door te delen! Delen in tijd en aandacht met mensen dichtbij, maar bijvoorbeeld ook delen in middelen en contacten aangaan met mensen in nood verder weg. 'Delen dichtbij' en 'delen ver weg' noemen we dat bij De Overbuurman.

 

>>Hoe gaan we te werk?

>Delen dichtbij

Een warm welkom, oprechte aandacht, écht goede koffie van onze barista's, dagverse taarten en een hand vol mooie activiteiten. We willen met het koffiehuis een warme ontmoetingsplaats creëren waar inwoners van Brandwijk en Molenaarsgraaf zich thuis voelen. Waar mensen samen kunnen optrekken, waar nieuwe lokale ideeën ontstaan en waar het elke dag een klein feestje is om langs te gaan. Zo komen mensen tot bloei in een omgeving die naar hen omziet!

 

>Delen ver weg

Naast het delen van tijd en aandacht in een lokale setting is De Overbuurman ook gefocust op 'delen ver weg': de horeca-opbrengst per maand komt namelijk 100% ten goede aan een project van 'dorpsgenoten ver weg'. Projecten waar we ook na een donatie betrokken bij blijven en contact mee onderhouden, om te blijven supporten en anderen te inspireren. Zo maken we door lokaal actief te zijn wereldwijd een verschil in de levens van mensen die het moeilijk hebben!

 

>Vrijwilligers gezocht!

Voor de start in september is De Overbuurman nog op zoek naar enthousiaste ‘dorpsgenoten’ (vrijwilligers) met een warm hart voor anderen, die graag mee willen werken aan onze missie om dagelijks die ‘goede buur’ te zijn. Er zijn een heel aantal functies beschikbaar, waaronder Barista, Gastheer, Gastvrouw, Koekenbakker, Chef Personeel en Chef Pand.

 

Ben jij enthousiast over onze missie en wil je je inzetten voor anderen dichtbij én ver weg? Wil je deel uitmaken van een enthousiast team en samen ontdekken hoe we er kunnen zijn voor mensen dichtbij en ver weg?

 

Word dan nu ‘dorpsgenoot’ en ga mee op avontuur met De Overbuurman!

 

Spreken we je snel?

 

Hartelijke en enthousiaste groet,

De Overbuurman

1 / 1

Please reload

EXTRA ACTIVITEITEN

 

Het koffiehuis opent in september officieel de deuren. Datum volgt!

 

21 september 2019: Rommelmarkt Oekraïne

Op zaterdag 21 september is de twee-jaarlijkse rommelmarkt van de Stichting Kinderhulp Oekraïne. De Overbuurman zorgt voor de koffie, natuurlijk tbv de Oekraïne.

28 september 2019: Burendag

Op zaterdag 28 september is de landelijke burendag. Het lijkt de Overbuurman lijkt om mee te doen.

De Overbuurman wil graag ruimte bieden voor extra activiteiten waaraan u kunt deelnemen. 

Dat kan ook uw activiteit zijn! Neem contact op.

Wat dacht u van bijv. een mama- of peutercafe met Waida Vogel, of muziek van de pupillen van Peter Vogel?

Maandag

Dinsdag