NIEUWS

Vanaf 11 september 2020 open!

January 01, 2020

Vanaf 11 september gaat De Overbuurman (eindelijk) open! Iedere dinsdagmiddag, donderdagmorgen en vrijdagmiddag maken we de lekkerste koffies! In de hele maand september trakteert De Overbuurman op iets lekkers bij de koffie. Tot ziens!

February 26, 2020

In De Overbuurman werken we met een professionele pistonmachine om zo te allerlekkerste koffiespecialiteiten te kunnen bereiden. Voor het bedienen van de machine is een basis baristatraining vereist, die wij binnenkort aanbieden! Na deze training mag je jezelf, toch wel met een beetje trots, 'Buurman Barista' noemen en kun je heerlijke espresso's, uitzonderlijk goede koffie en waanzinnig lekkere cappuccino's en latte macchiato's zetten! 

 

In de Barista-nieuwsbrief een overzicht van onze 4 koffies, een link naar de werkwijze en onderaan een informatie over de baristatraining. Natuurlijk met de mogelijkheid om je aan te melden!

De inrichting krijgt vorm

January 10, 2020

In de kerstvakantie is heel hard gewerkt aan de inrichting, het wordt steeds gezelliger. Op de hoogte blijven? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

Gezellige rommelmarkt voor Oekraine

September 20, 2019

Op 21 september hebben we gezellig koffie geschonken en lekker baksels verkocht voor de stichting Kinderhulp Oekraine.

Kennismaking "Dorpsgenoten" 17 juli 2019!

June 27, 2019

Heb je interesse om dorpsgenoot te worden bij de Overbuurman, kom dan op 17 juli 2019 om 20.00 uur kennismaken. Als dorpsgenoot werk je vrijwillig mee aan de missie van de Overbuurman om 'een goede buur' te zijn, bijvoorbeeld als Barista, Gastvrouw of Koekenbakker. 

We drinken koffie (of thee), vertellen hoe dit initiatief ontstaan is, delen onze missie, horen van een collega deelcafe en bespreken de vacatures. Heb je interesse of ben je gewoon benieuwd, je bent van harte welkom.

Tot ziens op 17 juli bij De Overbuurman!

Binnenkort verder "Denken" met enthousiaste dorpsgenoten

July 04, 2019

Op 17 mei is verenigingsgebouw De Overstap geopend, het dorp heeft kennis gemaakt met de Overbuurman....  We waren verrast door de enorme enthousiaste reacties. Zoveel dorpsgenoten (zelfs de burgemeester) willen koekenbakken, meedenken over de inrichting, meedoen als gastvrouw, gastheer, geweldig. Binnenkort willen we graag verder denken met dorpsgenoten die mee willen doen! U hoort ervan.

1 / 1

Please reload

NIEUWSBRIEF

Maandelijks verspreiden we een nieuwsbrief voor "Dorpsgenoten" iedereen die geïnteresseerd is kan zich aanmelden.

Lezen en evt. aanmelden.. (10-10-2020)

EXTRA ACTIVITEITEN

Vanwege de coronamaatregelen zijn we terughoudend met allerlei extra activiteiten, we gaan er vanuit dat we een ander jaar ons heerlijk uit kunnen leven.

De Overbuurman wil graag ruimte bieden voor extra activiteiten waaraan u kunt deelnemen. 

Dat kan ook uw activiteit zijn! Neem contact op.

Maandag

Dinsdag