NIEUWS

February 26, 2020

In De Overbuurman werken we met een professionele pistonmachine om zo te allerlekkerste koffiespecialiteiten te kunnen bereiden. Voor het bedienen van de machine is een basis baristatraining vereist, die wij binnenkort aanbieden! Na deze training mag je jezelf, toch wel met een beetje trots, 'Buurman Barista' noemen en kun je heerlijke espresso's, uitzonderlijk goede koffie en waanzinnig lekkere cappuccino's en latte macchiato's zetten! 

 

In de Barista-nieuwsbrief een overzicht van onze 4 koffies, een link naar de werkwijze en onderaan een informatie over de baristatraining. Natuurlijk met de mogelijkheid om je aan te melden!

De inrichting krijgt vorm

January 10, 2020

In de kerstvakantie is heel hard gewerkt aan de inrichting, het wordt steeds gezelliger. Op de hoogte blijven? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

Gezellige rommelmarkt voor Oekraine

September 20, 2019

Op 21 september hebben we gezellig koffie geschonken en lekker baksels verkocht voor de stichting Kinderhulp Oekraine.

Kennismaking "Dorpsgenoten" 17 juli 2019!

June 27, 2019

Heb je interesse om dorpsgenoot te worden bij de Overbuurman, kom dan op 17 juli 2019 om 20.00 uur kennismaken. Als dorpsgenoot werk je vrijwillig mee aan de missie van de Overbuurman om 'een goede buur' te zijn, bijvoorbeeld als Barista, Gastvrouw of Koekenbakker. 

We drinken koffie (of thee), vertellen hoe dit initiatief ontstaan is, delen onze missie, horen van een collega deelcafe en bespreken de vacatures. Heb je interesse of ben je gewoon benieuwd, je bent van harte welkom.

Tot ziens op 17 juli bij De Overbuurman!

Binnenkort verder "Denken" met enthousiaste dorpsgenoten

July 04, 2019

Op 17 mei is verenigingsgebouw De Overstap geopend, het dorp heeft kennis gemaakt met de Overbuurman....  We waren verrast door de enorme enthousiaste reacties. Zoveel dorpsgenoten (zelfs de burgemeester) willen koekenbakken, meedenken over de inrichting, meedoen als gastvrouw, gastheer, geweldig. Binnenkort willen we graag verder denken met dorpsgenoten die mee willen doen! U hoort ervan.

Gezellige opening De Overstap

May 16, 2019

17 mei werd verenigingsgebouw De Overstap geopend. Wat een gezelligheid, zoveel mensen, zoveel clubs en activiteiten. De Overbuurman is enthousiast ontvangen. We gaan snel verder denken.

1 / 2

Please reload

NIEUWSBRIEF

Nieuwsbrief voor "Dorpsgenoten"

Lezen en aanmelden.. (24-2-2020)

EXTRA ACTIVITEITEN

Het koffiehuis opent in het najaar 2020 officieel de deuren. Deze zomer houden we proefdagen! Hou de berichten in de gaten!

11 april 2020: wandel- en fietstocht

Proef, ontdek en geniet van de polder tijdens de unieke wandel- en fietstocht Ontdek de Alblasserwaard op zaterdag 11 april. Ontdek de Alblasserwaard is dé dag voor de buitenmens. Lekker wandelen en fietsen over de mooiste paden van de Alblasserwaard, binnen kijken bij bijzondere bedrijven en genieten van al het moois dat de streek te bieden heeft. Dat is het recept van deze wandel- en fietstocht.

Meer info

 

september 2020: Burendag

Op de laatste zaterdag van september is de landelijke burendag. Het lijkt de Overbuurman leuk om mee te doen.

De Overbuurman wil graag ruimte bieden voor extra activiteiten waaraan u kunt deelnemen. 

Dat kan ook uw activiteit zijn! Neem contact op.

Wat dacht u van bijv. een mama- of peutercafe met Waida Vogel, of muziek van de pupillen van Peter Vogel?

Maandag

Dinsdag


 

Deelcafé De Overbuurman

Openingstijden (vanaf 11 september 2020)

Kerkweg 10

2974LH Brandwijk

Tel:
Mail : info@deelcafedeoverbuurman.nl

Volg het laatste nieuws op Facebook :

Dinsdag : 14:00 - 17:00

Donderdag : 9:00 - 12.00

Vrijdag : 14:00 - 17.00

(Dit zijn de eerste dagdelen, we gaan snel bekijken wanneer we nog meer open gaan)

Informatie

Relaties